Trainingsaanbod

Vergroot je bestuurlijke verbindingskracht

Als bestuurder functioneer je in verschillende krachtenvelden. In die kleinere en grotere arena’s sta je ergens voor. Hoe je er dan letterlijk bij staat, bepaalt voor een belangrijk deel je impact, geloofwaardig en verbindingskracht. Houding, stem en gezicht hebben daarbij meer invloed dan je in eerste instantie zou denken. Wijs biedt je handvatten om meer vorm te geven aan waar je voor staat, waar je van bent en wie je bent. Daarmee win je aan zeggingskracht, invloed en geloofwaardigheid.

Je toon, timing, blik of houding kunnen het verschil maken tussen goed of slecht op camera overkomen. Tussen succes of falen. Tussen draagvlak of weerstand. Tussen duidelijk zijn of dwingend. Tussen net niet handig reageren bij de Raad of ze juist mild stemmen. Tussen die ene belangengroep méé of tegen je krijgen. Tussen in het zadel blijven of net de bocht uit vliegen.

Josanne_Bestuurders_Wijs

"We zijn eigenlijk gewoon bestuurlijke artiesten en performers. Gek dat daar zo weinig aandacht voor is. Heel goed om bij die kant van mezelf eens wat meer stil te staan."

Hoe is jouw verbale en non-verbale impact?

Wijs helpt om je non-verbale mogelijkheden voluit te benutten. Na ons programma weet je precies wat je uitstraalt en hoe je overkomt op publiek, verbaal en non-verbaal. Door inzicht in hoe dit bij jou werkt, neemt de flexibiliteit van je stijlen toe. Je blijft beter in verbinding met waar je voor staat als mens en bestuurder en daardoor ook met anderen.

Vergroot je succes als bestuurder en verbinder

Wie grip heeft op de eigen stem en lichaamstaal, kan in alle gevallen congruent communiceren en verbinden. Ook als het spannend wordt. Goede onderlinge communicatie – met raad, ambtenaren en burgers - voorkomt onnodige misverstanden, blunders, conflicten en reputatieschade.  En het vergroot de geloofwaardigheid, daadkracht en positieve impact. Juist nu, met de verkiezingen van 2022 in beeld, betekent investeren in je non-verbale communicatie, investeren in je succes als bestuurder en verbinder.

BEKIJK HET AANBOD

1 daagse Masterclass
Vergroot je impact

Een helder beeld van je eigen non-verbale impact waardoor je meer grip krijgt op onderhandelingen en de kwaliteit van je performance.

Live

1 Dag - 9.30 tot 16.30

+ 1 Individuele analyse van een uur

Trainers: Josanne & André

Kosten: € 795,-

HET VERVOLG

De verdieping
Vergroot je impact

Een waardevol vervolg op de masterclass met persoonlijke oefeningen en reflecties.

De verdieping is alleen te volgen na de 1 daagse masterclass.

Online training Persoonlijke Performance voor bestuurders

11 online modules met casuïstiek, opdrachten en oefeningen en technieken voor meer ontspanning, autoriteit en verbinding als spreker.

Online Programma

Totaal 6-10 uur

Verplichte opdrachten

CASUÏSTIEK UIT DE PRAKTIJK

Kosten: € 695,-

Intensief individueel
traject voor bestuurders

Grote stappen maken in ontspannen en authentiek spreken afgestemd op je publiek en de situatie. Ontwikkelen in je persoonlijk leiderschap.

Live Training

3 dagdelen - 3,5 uur

Social Styles assesment

incl. volledig online programma

Kosten: €1995,00

Het vervolg

de verdieping van het Intensief individueel traject

Ga dieper in op je persoonlijke ontwikkeling en vergroot je verbale en non-verbale impact.

De verdieping is alleen te volgen na het intensief individueel traject. 

TOP