TESTIMONIALS

Ervaring met Wijs

Burgemeester

"Wat Josanne kan is je respectvol en warm een spiegel voorhouden. Ze gaat naast je staan en geeft een zetje als het nodig is. Je voelt je veilig en gaat meteen het diepe in. Ik vind Josanne een (wereld) wijze vrouw die snel verbindingen maakt en de vinger op de zere plek kan leggen. Het resultaat is dat ik bewustzijn heb gekregen van mezelf als spreker om mijn verhaal meer te laten landen en verbinding te houden met mijn gesprekspartner(s)."

Bestuurder

Erg verhelderend vond ik ook de kwadranten. Ik begrijp nu meteen wat ik doe als ik meer gezag wil uitstralen dan probeer ik roder te klinken, maar hier verlies ik mezelf dan ben ik bang en dan straal ik zeker geen gezag uit.

Advocaat

"Wat ik heel goed vind is dat Josanne me heel bewust heeft gemaakt van het effect van mijn adem en dat dit bijna desastreus kan zijn als ik daar geen grip op heb."

Directeur

"Ik was ik op zoek naar een cursus die me zou helpen om mijn voorkomen te verbeteren als ik voor een publiek spreek. Zonder dat ik het wil – en me er bewust van was – kom ik door mijn stem en toon enigszins onvriendelijk over op toehoorders terwijl ik helemaal niet in een slechte stemming ben.

In de loop van het individuele traject zag ik een geleidelijke verbetering in de manier waarop mensen op me reageerden, dit kwam door de oefeningen uit de cursus en door de feedback die ik kreeg van de trainer. Een belangrijk aspect van de cursus/trainer is dat deze wordt aangepast aan de persoonlijke wensen en dat merk je in de resultaten."

Manager

Wijs heeft onder
andere gewerkt voor

Certificaten

TOP