Trainingsaanbod

Sprekend jezelf zijn

Wat zegt jouw lichaamstaal en gezichtsexpressie? Wat vertelt je stem? Ben jij je volledig bewust van wat je vocaal en visueel uitzendt? Je bent echt sterk, overtuigend en geloofwaardig als spreker als inhoud en vorm op elkaar afgestemd zijn.

Je adem is vloeiend en komt vanzelf, je stem is vrij en open en je staat stevig en rustig rechtop. Je armen en handen gaan als vanzelf mee in je verhaal. Vanuit jouw authenticiteit ontstaat een wisselwerking met het publiek, dat openstaat om te horen wat je echt zegt. 

Profiel_Individueel_Wijs

"Het traject met Josanne heeft me een ander perspectief heeft gegeven op mijn manier van spreken. Het heeft mijn zelfvertrouwen vergroot."

Word je bewust van onbewuste mechanismen

De signalen die we uitzenden, zijn vaak onbewust en diepgeworteld in ons systeem. Bij onszelf, maar ook bij de ander. We hebben allemaal een ander referentiekader van waaruit we een boodschap interpreteren of (be)oordelen.

Het trainingsaanbod van Wijs helpt je om bewust te worden van deze onbewuste mechanismen, zodat jij jouw boodschap zo zuiver en helder mogelijk op je publiek kunt overbrengen.

Vergroot jouw verbale en non-verbale impact

Wijs helpt om je non-verbale mogelijkheden voluit te benutten. Na ons programma weet je precies wat je uitstraalt en hoe je overkomt op publiek, verbaal en non-verbaal. Door inzicht in hoe dit bij jou werkt, neemt de flexibiliteit van je stijlen toe. Je blijft beter in verbinding met waar je voor staat en daardoor ook met anderen.

BEKIJK HET AANBOD

Online training persoonlijke performance voor professionals

11 online modules met casuïstiek, opdrachten en oefeningen en technieken voor meer ontspanning, autoriteit en verbinding als spreker.

Online Programma

Totaal 6-10 uur

Verplichte opdrachten

CASUÏSTIEK UIT DE PRAKTIJK

Kosten: € 695,-

Intensief
individueel traject

Grote stappen maken in ontspannen en authentiek spreken afgestemd op je publiek en de situatie. Ontwikkelen in je persoonlijk leiderschap.

Live Training

3 dagdelen - 3,5 uur

Social Styles assesment

incl. volledig online programma

Kosten: €1995,00

HET VERVOLG

de verdieping van het Intensief individueel traject

Ga dieper in op je persoonlijke ontwikkeling en vergroot je verbale en non-verbale impact.

De verdieping is alleen te volgen na het Intensief individueel traject. 

TOP