Stemkracht
09-11-2020

Online Masterclass Stemkracht

Hier is hij dan: Dé e-learning Masterclass Stemkracht; voor jouw persoonlijke presentatie & communicatie. Speciaal voor iedereen die zichzelf wil ontwikkelen en verfijnen in gesprekken, vergaderingen en presentaties.

Bloed, zweet en tranen (vooral die laatste twee ?), maar vooral heel veel liefde en aandacht zit er in deze training. Ik heb er alles aan gedaan om een hele waardevolle, mooie en complete training te maken voor de professional die zichzelf wil ontwikkelen en zijn of haar persoonlijke communicatie naar een hoger plan wil tillen. En het is gelukt. Super trots ben ik op het resultaat!

Juist nu, nu we veel online moeten communiceren en nu banen op het spel staan, wil je gehoord worden en heldere communicatie. Dit begint bij jezelf! Wil jij weten hoe? Lees meer bij Online Masterclass Stemkracht.

Deze lancering voelt als een feestje en daar horen cadeautjes bij.

Tot 1 december 2020 krijg je één gratis online coaching sessie (45 min) cadeau!

Dus ben jij iemand, ken jij iemand, of heb jij medewerkers, collega’s voor wie dit waardevol is? Deel dit bericht en start meteen. Let op: Ik start met een pilot prijs en na 31 december 2020 gaat de prijs flink omhoog.

#masterclassstemkracht #trainingsburowijs #stemtraining #communicerenkanjeleren

TOP